Obrazec za privolitev za vodenje podatkov otroka

OBVESTILO O OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec in edini uporabnik osebnih podatkov vašega otroka je OBČINA SVETA TROJICA V SLOVENSKIH GORICAH, Mariborska cesta 1, 2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah, tel. št. 02/729-50-20, e-mail: obcina@sv-trojica.s.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (DPO) je: Jasmina Vidmar, Skupnost občin Slovenije, Kontaktni podatki: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Osebne podatke vašega otroka zbiramo zgolj zaradi povabila vašega otroka na obdarovanje božička.

Osebne podatke otroka ( ime, priimek, naslov in rojstni datum) obdelujemo na podlagi vaše privolitve. Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime, priimek, naslov in rojstni datum vašega otroka.

Osebnih podatkov vašega otroka ne bomo posredovali nikomur, ne bomo jih prenašali v tretje države in z vašimi podatki ne bomo izvajali avtomatizirane obdelave.

Osebne podatke vašega otroka bomo obdelovali najkasneje do zaključka prvega razreda osnovne šole.

Privolitev lahko kadarkoli prekličete preko kontaktnega naslova:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na naslov: Občina Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Mariborska cesta1, 2235 Sveta Trojica v Slovenskih goricah.

Imate pravico do preklica privolitve, dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka, izbrisa, omejitve in prenosa podatkov, ki jih uveljavljate preko kontaktnega naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

V primeru, če menite, da naša obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov, lahko svojo pritožbo posredujete nadzornemu organu s področja varstva osebnih podatkov, ki je v Sloveniji Informacijski pooblaščenec, Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

 

Obrazec za privolitev za vodenje podatkov otroka