Objava informacij o prometni ureditvi za soboto in nedeljo

Zaradi številnih prireditev in povečanega obiska pri Sv. Trojici,  v soboto, 10. in nedeljo 11. Junija 2017, se pričakuje povečan promet. Za nemoten potek bodo poskrbeli organizatorji prireditev, zagotovila se bodo tudi dodatna parkirišča, kot je prikazano na slikah v prilogi.
V soboto dopoldan bodo za usmerjanje prometa in parkiranje poskrbeli organizatorji srečanja Zveze društev upokojencev Slovenskih goric. Skupaj z organizatorji bo za usmerjanje prometa poskrbelo PGD Sv. Trojica. Ob stalnih parkirnih prostorih bodo organizirana dodatna parkirna mesta na travniku za trgovino Mercator.
V nedeljo, 11.6.2017 zaradi spomladanske kvaternice, in kramarskega sejma bo spremenjen prometni režim čez trg Svete Trojice. V času od 7.00-13.00 ure bo popolna zapora lokalne občinske ceste LC 203111 na odseku skozi Trojiški trg -obvoz bo urejen z severne strani po Radgonski cesti in z južne strani po Slovenski ulici (mimo pokopališča). Hkrati bo popolna zapora lokalne krajevne ceste LK 205031 v Meznaričevi ulici, ki vodi do cerkve Sv. Trojice.
 Glede na to, da ta dan pričakujemo večje število obiskovalcev, saj bo potekala tudi slovesna blagoslovitev obnovljenih zvonikov, vas obveščamo da bo možno parkiranje osebnih vozil na naslednjih lokacijah:

  • - parkirišče za šolskim igriščem,
  • - parkirišče pri pokopališču,
  • - travnik za trgovino Mercator
  • - pod Gostiščem Na griču.
  • - Pri kapeli ob Poti v Dobravo

Lokacije parkirišč in prometni režim so prikazane na skici. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas prosimo, da upoštevate spremenjen prometni režim.

Vljudno vabljeni!

Odločba o zapori ceste

ParkTronoc Prometnaureditev Svtro3