Prihaja tednik za Podravje

Spoštovani,

Prihaja tednik za Podravje, prihaja Štajer'c! Ker se zavedamo, koliko je zanimanja za zgodbe o ljudeh in stvareh iz vašega dvorišča, ker vemo, kako pomembne so za bralce mikrolokalne zgodbe, medijska hiša Večer s ponosom in veseljem lahko naposled najavi, da bo od 20. aprila dalje vsak četrtek izhajala naša nova edicija Štajer'c!

Kaj nas bo zanimalo? Vse, kar se v vaših krajih dogaja in je zanimivo tudi za naše bralce.

O čem bomo poročali? O dejavnostih društev, šol, vrtcev, lokalnih oblasti, predvsem pa ljudi.

Od kod bomo poročali? Iz Maribora in njegovih okoliških občin, iz Slovenske Bistrice, iz krajev pod Bočem, iz Haloz, iz Ptuja, Ptujskega polja, Slovenskih goric, Dravske doline…

Kdo bo o tem poročal? Mreža naših novih dopisnikov, ki v teh krajih, od koder bomo poslej prav s pomočjo te edicije poročali še več, tudi živijo.

VABIMO VAS, DA NAS POSLEJ SPROTI IN REDNO OBVEŠČATE O DEJAVNOSTIH, DOGODKIH IN DRUGIH ZANIMIVOSTIH V VAŠEM KRAJU. Prav tako ste dobrodošli, da nam fotografije in zapise ter najave pošiljate tudi sami.

Urednica te nove Večerove edicije Branka Bezjak bo vaša sporočila sprejemala na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prilagamo pa tudi kontakte naših dopisnikov, na katere se prav tako obrnete:

Branka Bezjak (Maribor): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Damijan Toplak (Hoče-Slivnica, Duplek, Benedikt): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Miha Dajčman (Šentilj, Pesnica, Kungota): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Aljaž Jug (Ruše, Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Slavica Pičerko Peklar (občine Spodnjega Podravja): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Darja Lukman Žunec (občine Spodnjega Podravja, Haloze): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Hojka Berlič (Ptuj): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Katarina Trstenjak (Starše): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Barbara Bradač (Rače-Fram): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.