V ponedeljek, med 8.00 in 9.00 uro ter 11.00 in 12.00 uro ne bo elektrike na območju celotne Občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah zaradi vzdrževalnih del na daljnovodu. Več o izklopih na povezavi: http://www.elektro-maribor.si/obvestila-o-izklopih

Spoštovani,

Prihaja tednik za Podravje, prihaja Štajer'c! Ker se zavedamo, koliko je zanimanja za zgodbe o ljudeh in stvareh iz vašega dvorišča, ker vemo, kako pomembne so za bralce mikrolokalne zgodbe, medijska hiša Večer s ponosom in veseljem lahko naposled najavi, da bo od 20. aprila dalje vsak četrtek izhajala naša nova edicija Štajer'c!

Kaj nas bo zanimalo? Vse, kar se v vaših krajih dogaja in je zanimivo tudi za naše bralce.

O čem bomo poročali? O dejavnostih društev, šol, vrtcev, lokalnih oblasti, predvsem pa ljudi.

Od kod bomo poročali? Iz Maribora in njegovih okoliških občin, iz Slovenske Bistrice, iz krajev pod Bočem, iz Haloz, iz Ptuja, Ptujskega polja, Slovenskih goric, Dravske doline…

Kdo bo o tem poročal? Mreža naših novih dopisnikov, ki v teh krajih, od koder bomo poslej prav s pomočjo te edicije poročali še več, tudi živijo.

VABIMO VAS, DA NAS POSLEJ SPROTI IN REDNO OBVEŠČATE O DEJAVNOSTIH, DOGODKIH IN DRUGIH ZANIMIVOSTIH V VAŠEM KRAJU. Prav tako ste dobrodošli, da nam fotografije in zapise ter najave pošiljate tudi sami.

Urednica te nove Večerove edicije Branka Bezjak bo vaša sporočila sprejemala na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prilagamo pa tudi kontakte naših dopisnikov, na katere se prav tako obrnete:

Branka Bezjak (Maribor): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Damijan Toplak (Hoče-Slivnica, Duplek, Benedikt): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Miha Dajčman (Šentilj, Pesnica, Kungota): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Aljaž Jug (Ruše, Selnica ob Dravi, Lovrenc na Pohorju): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Slavica Pičerko Peklar (občine Spodnjega Podravja): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Darja Lukman Žunec (občine Spodnjega Podravja, Haloze): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Hojka Berlič (Ptuj): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Katarina Trstenjak (Starše): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Barbara Bradač (Rače-Fram): Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Obveščamo vas, da je prišlo do izpada električne energije na daljnovodu, zato je območje Občine Sveta Trojica in tudi širše brez električne energije. Elektro Maribor se trudi napako čimprej odpraviti, vendar glede na obseg napake ne moreje točno povedati, kdaj bo napaka odpravljena.

 

Spoštovani uporabniki, strokovna in druga javnost!
Veseli smo, da bo v Knjižnici Lenart obnovljen in prebarvan parket, kar bo v bodoče »osvežilo« dobro počutje nas vseh v hramu kulture. Občina Lenart je že izbrala izvajalca del in ta se bodo pričela z 18. aprilom, ko bomo pričeli s selitvijo knjig in opreme ter v prvi fazi uredili Mladinski oddelek, zato bo knjižnica zaprta do vključno prazničnega 27. aprila 2017.

Pri tem bi radi posebej opozorili, da vse aktivnosti v kletnih prostorih ne bodo odpovedane, saj je možno dostopati do kleti po rampi za invalide, s strani parkirišča.
V času zaprtosti bo nekoliko ovirana tudi medknjižnična izposoja gradiva.
Da ne bi bili naši člani oziroma vsi uporabniki predolgo brez dostopa do knjižnice, bo med 1. in 2. fazo dela Knjižnica Lenart odprta, in sicer od 28. – 6. 5. 2017.
8.5. se bo pričela druga faza dela na Oddelku za odrasle, zato bo knjižnica ponovno zaprta od 8. do 17. maja 2017.
Od 18. 5. naprej bo Knjižnica Lenart obratovala nemoteno, čeprav bomo izvajali še zadnjo fazo del na Oddelku AV gradiva in Poličevi sobi ter hodniku, zato ne bo možna izposoja tega gradiva, sicer bo pa možno opraviti vse ostalo v knjižnici.
Do konca maja bodo vsa dela končana in meseca junija bo Knjižnica Lenart delovala brezhibno.
Hvala za razumevanje in pazljivost pri podaljševanju gradiva, za kar smo uredili tudi koledar izposoje.

Direktorica Knjižnice Lenart
Marija Šauperl, univ.dipl.org.