Rok za zbiranje vlog za  prijavo škode zaradi posledic suše se podajša do 8. septembra 2017.

V nedeljo, 3. septembra 2017, vas vabimo na ptujski grad, na XIV. GRAJSKI VINSKI PRAZNIK.
Od 12. ure dalje se bo zvrstila:
- Predstavitev vin Grajskega vinskega ocenjevanja 2017 na stojnicah sodelujočih društev
- Kuhna na grajskem dvorišču (Štajerska hiša kulinarike, Restavracija Ribič, Gostilna Grabar) - Pokušina nagrajenih vin in vinska ponudba
Ob 14. uri
- Svečana podelitev odličij najboljšim vinarjem Grajskega vinskega ocenjevanja 2017
Pridružite se nam na prireditvi za vse generacije, ki jo za vas organizirata Društvo VTC 13, občina Trnovska vas in društva vinogradnikov in sadjarjev: Cerkvenjak, Mala Nedelja, Osrednje Slovenske gorice, Juršinci, Vitomarci, Lenart, Sveta Trojica, Haloze in Štajerski pütar, Pokrajinskega muzeja Ptuj-Ormož, Društva Cesarsko kraljevi Ptuj in KGZ Kmetijske svetovalne službe Ptuj.
Skupaj nazdravimo duši in telesu in ugotovimo, zakaj so bili že rimljani navdušeni in na kaj so prisegali Gospodje ptujski.

Komunalno podjetje Ptuj d.d. obvešča vse porabnike pitne vode iz javnega vodovodnega omrežja, da je preklicana prepoved zalivanja in polnjenja bazenov. Še naprej je prepovedano  polnjenje gasilskih cistern brez vnaprejšnjega soglasja upravljavca vodovoda.

Komunalno podjetje Ptuj d.d. obvešča vse porabnike pitne vode iz javnega vodovodnega omrežja, da je do preklica prepovedana uporaba pitne vode za zalivanje vrtov, nasadov in zelenic, za polnjenje bazenov, za pranje avtomobilov, za polivanje cestišč in poti in za polnjenje gasilskih cistern brez vnaprejšnjega soglasja upravljavca vodovoda.
Prosimo za razumevanje.

Iz podjetaj Elektro Maribor so sporočili, da bo v ponedeljek, 26. junija, izpad elektrike, kjer je sedež občine, in sicer za čas od 8.30-10.00 in od 12.30-13.30 ure. Na spodnjem linku lahko preverite ostale izklope.

http://www.elektro-maribor.si/obvestila-o-izklopih